Теленор“ получи първа награда в категория Телекомуникации“ в тазгодишния конкурс

...
 Теленор“ получи първа награда в категория Телекомуникации“ в тазгодишния конкурс
Коментари Харесай

„Теленор“ бе отличен за екологичната си политика

 „ Теленор “ получи първа премия в категория „ Телекомуникации “ в тазгодишния конкурс " Най-зелените компании в България " на b2b Media. Конкурсът се организира за девета поредна година и отличава фирмите, които са поредни в самодейностите си за запазване на околната среда.
Чрез своята дълготрайна тактика за екологична резистентност телекомът се стреми непрестанно да понижава отпечатъка си върху околната среда. Компанията следва разнородни политики с екологична устременост, посредством които като се изключи че се грижи за природата и естествените запаси, покачва информираността и екологичната просвета на чиновниците си.

Доказателство за позитивните резултати от напъните на всички чиновници в Теленор е Системата за ръководство на околна среда, сертифицирана годишно според условията на интернационалния стандарт ISO 14001:2015. Той подсигурява успеваемостта при измерването, управлението и непрекъснатото понижаване на нездравословното влияние върху околната среда от всички аспекти на дейностите на компанията.

Резултатите от работата на Системата за ръководство на околна среда са забележими и в  годишните отчети за стабилно развиване.

Очаквайте Доклада за стабилно развиване за 2018 година до края на юни 2019 година

Теленор има над 3 милиона дейни консуматори в България. От 1 август 2018 година Теленор България, дружно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group.

PPF Group влага в голям брой пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, машиностроене, биотехнологии, обезпечаване, недвижими парцели и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, Русия, Азия и Северна Америка. Групата има активи на стойност съвсем 38 милиарда евро (към 30 юни 2018 г.). 
По публикацията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Бойчо Попов
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР